diumenge, 18 de març del 2018

PREPARANT ELS TALLERS A LA FUNDACIÓ MERCÈ PLA

L'alumnat de 4t d'ESO que fan el servei comunitari a la Fundació Mercè Pla segueixen una programació de quatre sessions: a la 1a coneixen les instal·lacions i els usuaris, la segona i la tercera participen als tallers que fan per les tardes a la llar i centre ocupacional d'Alcanar, coordinats per la monitora Carol Navarro. La quarta sessió l'han de dirigits ells, aquesta serà l'activitat d'avaluació del 3r trimestre.
Primer hem fet a l'aula una activitat de sensibilització, respecte a les particularitats dels usuaris de la Fundació, llavors hem tingut en compte la informació que hem anat recollint en les sessions prèvies al taller... Quins són els gustos i inquietuds dels nois i noies usuaris de la Fundació Mercè Pla, a partir d'aquí l'alumnat, distribuït en grups ha omplit la fitxa de planificació del taller. 
Avui hem anat a coordinar-nos amb Maria Fibla, educadora social, i Carol Navarro, la monitora de la Fundació. Hem revisat les propostes de l'alumnat per veure si són viables, si han calculat bé el temps de les diferents parts en què està dividit el taller, controlar el material que necessitaran,...

Zona d'activitats on els nois i noies fan el servei comunitari a la FMP
Ja fa 11 anys que estan a Alcanar !





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada