dissabte, 17 de juny del 2017

CLOENDA OFICIAL SERVEI COMUNITARI CURS 2016-2017



El dimecres dia 14 de juny van celebrar la CLOENDA OFICIAL del servei comunitari del curs 2016-2017.


Com altres anys, l’acte va gaudir d’un entorn privilegiat com és el Verger de la Mestra Gual, a tocar de la Biblioteca Municipal Trinitari Fabregat, una de les entitats on el nois i noies de 4t d’ESO han estat realitzant el servei comunitari durant el curs.
La regidora d'ensenyament de l'Ajuntament d'Alcanar ha agraït a l'alumnat de 4t d'ESO la seua feina durant el servei comunitari.
Carme Navarro Regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Alcanar
La cloenda de l’ApS és un moment especialment emotiu, doncs, els usuaris de la residència de gent gran L’Onada Alcanar també hi participen.


Pepita Fibla, usuària de L'Onada

la Sra Pepita Fibla va explicar a l’audiència com de bé s’ho passen amb les activitats que preparen els nois i noies de l’institut, sobretot amb els tallers de cuina que enguany han fet  crêpes, magdalenes, galetes,... També cantant i ballant, amb els karaokes i els jocs de taula, s’ho han passat d’allò més bé compartint moments i aprenent junts, com diu el nom del nostre projecte.

Conxa Fuster, membre d'Alcanar Voluntariat
La Sra. Conxa Fuster, membre d’Alcanar Voluntariat, associació que gestiona Lo Rober Solidari, també ens ha explicat les tasques que fan els nois i noies durant el servei comunitari: rentar, plantxar, plegar, en definitiva acondicionar la roba per a que altres persones la puguin aprofitar. Ens ha dit que els voluntaris han fet tot el que se’ls ha demanat i que se'ls veu voluntat i ganes d’ajudar.




La coordinadora del projecte i professora de filosofia, Joana Subirats, ha fet la valoració del curs 2016-2017, que en tots els aspectes ha estat molt positiva.

Per acabar els mateixos alumnes han explicat les seues experiències en el voluntariat.

Després de la Cloenda oficial del servei comunitari, va tenir lloc la festa de graduació de l’alumnat de 4t d’ESO.

Va ser una jornada festiva que va congregar a tota la comunitat educativa d’Alcanar i Les Cases i que tots vam gaudir amb alegria, com podeu comprovar en els somriures que es dibuixen a les cares de tots els assistents.



diumenge, 11 de juny del 2017