dijous, 21 d’abril del 2016

Sant Jordi Solidari


Els alumnes de 4t ESO estem preparant manualitats: punts de llibre i roses.




Els posarem a la venda per un preu simbòlic d'un euro, juntament amb llibres de segona mà, però en bon estat, d'aquells que tenim per casa des de fa temps, contes de quan erem petits,... Els hem anat recollint durant aquests dies.
El demà divendres dia 22 d'abril posarem una paradeta a l'institut, tots els membres de la comunitat educativa estam invitats a passar.



Els diners recaptats els donarem a la CREU ROJA per col·laborar amb l'ajuda humanitària a les persones afectades per la crisi de refugiats als Balcans.





Fem gimnàstica amb els avis i àvies de L'Onada


Aquest dia el voluntariat a l'Onada va ser diferent, vam anar a buscar els avis i avies per a que estigessin animats i per a fer una mica d'exercici.
En total n'erem 10 entre homes i dones, vam fer exercicis variats amb gomes, per a practicar l'elasticitat i la flexibilitat, i dóna gust! 
Els avis gairebé estan més en forma que nosaltres!!!!!




diumenge, 17 d’abril del 2016

Preparant Sant Jordi a la Biblioteca Trinitari Fabregat

Ja falta menys per a celebrar Sant Jordi, és per això que els alumnes del voluntariat aquest dies quan anem a la biblioteca preparem activitats relacionades.

Ariadna i Àxel:
Vam passar molt bona estona amb els nens fen aquestes activitats relacionades amb Sant Jordi, mai ens ho havíem passat també a la biblioteca, perquè els nens estaven molt motivats per a donar després les roses a les seves mares!
Vam fer les roses amb plastelina i ens van quedar molt boniques!!