divendres, 7 de juny del 2019

Acte de cloenda del Servei Comunitari 18/19 i graduació de 4t d'ESO


El passat dimecres dia 5 de juny a les 19.30 de la tarda els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar van celebrar l’acte de cloenda del Servei Comunitari i la graduació de final d’etapa.
Durant la cloenda del Servei Comunitari vam gaudir tots plegats d’una tarda plena d’emocions i moments inoblidables. Vam compartir grans experiències viscudes durant  tot el projecte. Els alumnes de 4t d’ESO van brillar amb llum pròpia. Va ser una jornada molt especial ja que els nois i noies van tancar la seva etapa com a voluntaris. Aquest projecte els ha ajudat a créixer com a persones, a esdevenir uns ciutadans més crítics amb la societat que els envolta i sobretot a involucrar-se amb el teixit associatiu del seu poble.
L’acte de graduació també va ser molt emotiu. L’alumnat va recordar moltes vivències viscudes durant tota l’etapa de la ESO. Les tutores de 4t Míriam Giménez, Pili Salvadó i Neus Barrera els volem felicitar pel camí recorregut. Acaba un període important de la seva vida però en comença un altre ple de reptes.
Molta sort i que sapigueu que ens tindreu sempre aquí al vostre Institut per al que necessiteu.
Agraïm a totes aquelles persones que ens van acompanyar en aquest dia tan especial.

Neus Barrera i Pili Salvadó
Coordinadores del Servei Comunitari 2018/2019