dijous, 31 de maig del 2018

TALLER DE FOTOGRAFIA A L'ONADA

Arribats al final del curs acadèmic   l'alumnat realitza diferents tallers a les entitats on ha estat duent a terme el servei comunitari.
Aquí us deixem un vídeo que mostra el bé que s'ho van passar els iaios i les iaies fent de models i després observant-se a la pantalla de l'ordinador. Tatiana i Maria semblen veritables professionals.
Per als nostres joves fer-se fotos és un acte habitual, amb els dispositius mòbils tenim mil imatges al nostre abast.
Què lluny queden aquells temps en què la gent es mudava per a fer-se la fotografia al fotògraf en motiu d'alguna ocasió especial...


dimecres, 30 de maig del 2018

Preparant la festa de Cloenda

Aquests dies estem molt enfeinats amb els preparatius de la Festa de Cloenda del Servei Comunitari que tindrà lloc el proper dimecres dia 6 de juny a les 20 hores al Verger de la Mestra Gual.
D'una banda, les darreres sessions de servei a les entitats, les fitxes de planificació i avaluació dels tallers que han dirigit els i les alumnes amb els iaios i iaies de L'Onada i els membres de la Fundació Mercè Pla.
D'altra, les reflexions i balanç sobre l'experiència de conèixer i aprendre fent servei a la comunitat.
A més de la vessant acadèmica,  hi ha també la part lúdico-festiva: aquests dies estem preparant els ornaments per a guarnir l'escenari de la festa de cloenda. Reutilitzem i reciclem material d'altres cursos. Tenim la sort de comptar amb la professora de disseny Pilar Salvador Bañares que dirigeix la decoració de l'escenari.
El professorat del projecte i l'alumnat de 4t d'ESO treballen seguint les seues indicacions.
La conserge de l'institut, la nostra Angels, que és una artista fent manualitats, també ens ajuda...
Ja tenim els millors vestits preparats. Assagem els parlaments...
I així, entre tots, fent xarxa, treballem amb il.lusió perquè l'acte sigui ben lluït i reflecteixi l'important que és per a tots nosaltres aquest projecte de servei comunitari on tots "Aprenem Junts"
Us esperem a tots!!!