dimarts, 30 de maig del 2017

TALLERS A L'ONADA (I)

Durant l'últim trimestre del curs els voluntaris de l'institut Sòl-de-Riu estan realitzant diferents tallers al centre d'atenció a la gent gran L'Onada d'Alcanar.
En la programació del servei comunitari es van planificar quatre sessions, a la primera els nois i noies van entrevistar a un iaio o iaia per tal de conèixer-lo millor, veure quines són les seues motivacions, interessos i gustos.
En les dues sessions següents, els voluntaris van observar i participar en els diferents tallers que ofereix el centre: tallers sensorials, de motricitat, d'estètica, cognitius, etc. 
Finalment, amb l'assessorament de l'educadora social i el fisioterapeuta del centre, així com el seguiment i ajut de les professores de l'institut, se'ls ha demanat que siguin ells mateixos qui dirigeixin el taller.
Cada grup ha triat un contingut diferent, segons les seues aptituds i capacitats. Així, han dirigit tallers de cuina, musicals, d'estètica, de memòria, lúdics, de motricitat, etc.
De tot el procés han hagut de retre comptes, doncs, aquest ha estat el seu treball d'avaluació del tercer trimestre.

Compartim amb vosaltres algunes de les experiències d'aquest intercanvi generacional que han viscut els nostres voluntaris, totes elles enriquidores i divertides com podreu comprovar en les imatges que les acompanyen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada