divendres, 20 d’abril de 2018

PREPARANT SANT JORDI SOLIDARI 2018

 Ja ho tenim tot preparat per a Sant Jordi Solidari: l'alumnat ha confeccionat detallets elaborats amb material reciclat per a celebrar la diada i obsequiar a les persones que estimem, a la vegada que ajudem amb la nostra aportació els refugiats de Síria, famílies amb nadons que fugen de les atrocitats de la guerra.Graciès a tots i totes, en especial a Angels, la conserge que ha tingut molta paciència i ens ha ajudat a fer els detallets.
dimarts, 17 d’abril de 2018

SANT JORDI SOLIDARI 2018

L'alumnat de 4t d'ESO està preparant la diada de Sant Jordi.
Com cada any tothom que vulga de la comunitat educativa podrà participar portant els llibres que tenim a casa, ja en desús, però en bon estat, i els posarem a la venda la diada de Sant Jordi juntament amb manualitats als preus simbòlics d’1 euro, 2 euros, 3 euros i 5 euros.
L'alumnat de la USEE i el grup de l'Hort Ecològic, dirigits per la professora de Visual i Plàstica Pilar Salvador, també participen i col·laboren, estan preparant regals alternatius amb material reciclant per a regalar en dia de la rosa, ja veureu que bonics estan quedant.
La recaptació es destinarà al Projecte Humanitat de l’ONG Provocant la Pau, per ajudar les dones embarassades o mares lactants i els seus nadons (unes 110 persones) de la maternitat d'Atenes (Grècia), persones refugiades que fugen de la guerra de Síria.
Podeu entregar els llibres al lloc habilitat al vestíbul de l‘institut (Professorat responsable de l’activitat: Pili Salvadó i Joana Subirats). La paradeta serà a l’entrada de l’institut el dilluns 23 de 9h a 14'30h.
Us invitem a participar!
Cartell fet per Cristian Galvan 4t ESO B


Fet per Joan Reverter