dimecres, 14 de desembre de 2016

MANUALITATS A LA BIBLIOTECA (II)

Hem estat amb els nens petits fent manualitats per a decorar una mica la 
 biblioteca, ja que ens acomiadem de la tardor.
Cada nen ha ficat el seu nom a la manualitat per a que saber quina era la seua, alguns d'ells se l'han emportat a casa tots contents i orgullosos perquè els ha quedat molt bonica. 
Marta, Elyzabeta i Nerea.


ARRIBA NADAL

Els alumnes que fan el voluntariat a la Biblioteca Trinitari Fabregat preparen diverses activitats per a entretenir als xiquets i xiquetes usuaris de la biblioteca. Ara que Nadal s'atansa no podia faltar l'arbre...
Avui hem començat a preparar a classe un arbre de Nadal de goma eva que anirem construint entre tots i totes, demà a la tarda a la biblioteca el muntarem cosint les diferents parts amb llana. 
Prenent mides...
Sembla que quedarà bé!!
Durant la setmana l'anirem guarnint amb l'ajut dels nens i nenes amb qui passarem una estoneta per les tarda a la biblioteca. Ja us anirem ensenyant com ens queda.

MANUALITATS A LA BIBLIOTECA (I)


Aquesta tarda a la biblioteca ens tocava fer alguna activitat sobre el tema "s'acaba la tardor", i amb els més petits, hem fet com una mena de màscares.

A l'institut vam imprimir ulleres amb cartolina i fulles de la tardor per a pintar, i els nens han retallat les ulleres, han pintat les fulles (al seu gust) i també les han retallat. Quan ja tenien les fulles, les han apegat damunt de les ulleres, i així feien de decoració. Finalment, a aquestes ulleres hem apegat dos pals perquè així poguessin aguantar-se les ulleres amb les mans.


Creiem que s'ho han passat molt bé perquè ens han dit que els agrada molt fer manualitats. A més a més, nosaltres també ens ho hem passat molt bé. Estem molt satisfetes de l'activitat d'aquesta tarda.

Aida i Laia