diumenge, 19 de juny del 2016

Acte de cloenda 'Aprenem Junts 2015/16'

El passat 13 de juny, al verger de La Mestra Gual,  va tenir  lloc l'acte de cloenda del nostre projecte. A l'acte hi van assistir tot l'alumnat que ha participat en les tasques de voluntariat, el professorat implicat en el projecte, així com el representants de les entitats del poble on s'ha dut a terme el projecte.

A l'acte també van intervenir la regidora d'ensenyament,  Carme Navarro, la directora de l'Institut Sòl de Riu,  Carme Caballer, Pietat Subirats, directora de la biblioteca Trinitari Fabregat, la Sra. Pepita, usuària de la residència de la 3ra edat L'Onada-Alcanar, Hermínia Marí responsable de Lo Rober Solidari i membre d'Alcanar Voluntariat,  i la coordinadora del projecte Joana Subirats.










També van intervenir els protagonistes de l'event; els voluntaris. Els nois i noies de 4t ESO van llegir les experiències viscudes durant aquest any de voluntariat.



A continuació es van lliurar els diplomes expedits per la Generalitat on s'acrediten les hores de servei comunitari que ha fet cadascú, el mínim eren 12 hores, però n'hi havia que les superaven.





Per acabar van gaudir d'un pica-pica boníssim!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada