diumenge, 9 de juliol del 2017

PARTICIPACIÓ A LA JORNADA DE SERVEI COMUNITARI

El passat 5 de juliol la responsable del servei a la comunitat a l’Institut Sòl-de-Riu, Joana Subirats, juntament amb els alumnes Renate Ciubotaru, Élia Martí i Carlos Redó van assistir a la Jornada de Servei Comunitari a l’Institut Milà i Fontanals de Barcelona.

La jornada va començat amb les paraules de benvinguda de la Honorable Sra. Meritxell Ruiz i Isern, consellera d’Ensenyament.


A continuació el Sr. Josep Ma Puig Rovira, catedràtic de Teoria de l’ Educació de la Universitat de Barcelona i membre del Grup d’investigació en Educació Moral va parlar sobre “El Servei Comunitari en el marc de la innovació pedagògica: L’assoliment de la competència social i ciutadana”.
Després diferents autoritats en la matèria van debatre i reflexionar sobre el servei comunitari i el procés d’implementació que s’està realitzant en els centres, amb la col·laboració d’entitats i altres administracions.
Va arribar el moment de la presentació d’experiències. L’institut Sòl-de-Riu va participar en el taller d’ “Avaluació de l’alumnat”.

El públic assistent: professorat, referents territorials de Servei comunitari, Serveis Educatius, entitats i representants de l’Administració local, es va mostrar molt receptiu a l’exposició que va fer la responsable del servei comunitari, Joana Subirats, i els tres alumnes que la van acompanyar: Élia, Joan i Renate:

Vam explicar com es treballa l’avaluació de l’ApS en el nostre projecte de servei comunitari “Aprenem Junts” i com l’avaluació és un dels elements clau del seu èxit, doncs permet la revisió dels aspectes que funcionen per a continuar treballant-los i rectificar i millorar aquells aspectes que ho necessiten. Van remarcar la importància d'una comunicació fluïda i continuada entre tots els agents implicats en el projecte per al bon funcionament d'aquest.






 Per acabar el dia vam anar al Palau Robert a visitar les interessants exposicions que hi ha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada