dijous, 4 de febrer del 2016

Acte de presentació del projecte Aprenem Junts

El passat dimecres 3 de febrer vam anar a la Biblioteca Trinitari Fabregat per participar en l'acte de presentació del projecte on vam explicar les nostres experiències a les tres entitats on anem a fer voluntariat: La biblioteca , la residència de gent gran l'Onada i al Rober Solidari. 
A l'acte també van intervenir Carme Navarro, regidora d'Ensenyament , Carme Caballer, directora de l'Institut Sól-de-Riu, l'inspector Josep Capilla, l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat i la nostra professora Joana Subirats.
També vam comptar amb la presència dels representants de les entitats col·laboradores, professors que també participen en el projecte, així com de pares i mares i companys que van voler acompanyar-nos en aquest acte.
Per acabar la presentació vam mostrar al públic el blog on compartim les nostres activitats amb el món així com els jocs que han dissenyat els nostres companys de classe que formen part  del projecte Creaverd. Són jocs fets amb materials reciclats i els utilitzarem per jugar amb les xiquets i xiquetes que van a la biblioteca.






Jocs dissenyats per alumnes del projecte Creaverd

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada