dimecres, 26 de setembre del 2018

Acte mobilitat segura i presentació del projecte Recorreguts Segurs


Com ja va sent habitual en els últims anys, hem iniciat el nou curs escolar amb la presentació de l’acte de la mobilitat segura que s’emmarca dins de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura .  La regidora d’ensenyament, Carme Navarro, va animar a tots els alumnes de l’escola Joan Baptista Serra, als de la Llar d’infants La Vila dels Xiquets i als de l’ Institut Sòl-de-Riu a promoure uns hàbits de desplaçament saludables i sostenibles per tal de que els carrers del nostre poble siguin més segurs i el nostre aire una mica més net.
També es va aprofitar aquest acte per donar a conèixer la iniciativa Recorreguts Segurs. Aquest projecte, vinculat directament a l’APS, permetrà seguir uns traçats pintats per algunes voreres del municipi que aniran a parar a tota la zona escolar.
Tots els alumnes de 4t d’ESO estant desitjant dur a terme aquest nou projecte que, juntament amb els que ja estan consolidats (biblioteca Trinitari
Fabregat d’Alcanar, biblioteca de Les Cases, l’Onada i la Fundació Merè Pla) , marcaran un nou curs del servei comunitari.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada